Nejnovější recenze ze sekce Rudly
- Při rozložení ložné plochy se kolečka automaticky nastaví.
- Je celkem lehký.
- Chybí žbrdlina na podkopnutí rudlíku.
- Držadlo nahoře není zahnuté, takže u vysokých věcí není místo na ruce.
- Střední spojení je plastové.
- Horní madlo je z měkké gumy a točí se dokola.
- Dobré jízdní vlastnosti,skladný,dobrá cena.
skladaci,takze mimo pouzivani zabere minimum mista
plastový rám vozíčku, dorazil prasklý, opravil jsem si sám pomocí AL profilů
Rudl HTI PROFI RN36
Přidáno: 15. dubna 2023
(naposledy upraveno 15. dubna 2023)
Zakoupeno v eKovovýroba.cz
- Velké kola
- Plnou nosnost jsem netestoval, ale sporák a ledničku v pohodě odvezl i po terénu
- Kvalita
Kvalitní rudlík s velkými koly - prostě paráda už na pohled. Kdyby někdo očistil rozstřik po svařování rámu(kuličky) před lakováním, byl by rudlík absolutně dokonalý, ale to je vada na kráse ne na funkčnosti, avšak je to vizitka výrobce.
- Lehký, pevný , vzhledný,
- Poměrně malá kolečka.
Vhodný pro převoz středně těžkých nákladů po rovině,
nebo mírné nerovném terénu,
Rudlík, splnil očekávání, vše funguje jak má pěkně betelný , jak má být. Zatím není co vytknout, věřím, že bude dlouhodobě dobře fungovat.
super nosnost 300 kg
pevná konstrukce, velký kola - paráda
- kvalita
Vozík je pevný
Super.
pro mou potřebu jsem nezjistil výhodu třech koleček a proto produkt vrátil, což proběhlo bezproblémově a za to Lidl vysoce hodnotím. Výrobek došel v pořádku a po složení funkční, ale protože nevhodný pro mou potřebu, tak proto střed - 3.
- Nedostatečná nosnost na schodech, v popisu neuvedená.
Udávaná nosnost 150 kg bohužel platí pouze pro použití na rovině, na to si schodišťový rudl těžko někdo koupí. Podle přiloženého návodu se pro použití na schodech maximální nosnost snižuje na pouhých 40 kg. To nestačí ani na obyčejnou pračku.
Lehký skladný rudl.
masivní konstrukce, obratný, velká lopata, výhodná cena
- Je to přesně to co potřebuji
Zboží přišlo požkozené,volal jsem na uvedený kontakt několikrát a nikdo nebral telefon.Hned po vybalení jsem udělal foto a poslal na uvedený email,když nikdo nebral telefon a uběhlo 6 dní a žádná odezva.
Přes internet se špatně nakupují takové to věci, když to nevidíte na vlastní oči a nemůžete si to osahat.
Velmi šikovný funkční pomocník
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »