Nejnovější recenze ze sekce Rudly
Rudl je lehký a doře ovladatelný (foukané pneu), je skladný (zvedací pracovní deska),má chrániče rukou. Jsem s výrobkem velmi spokojen.
Na příčku ve výši kolen jsem navlékl rozříznutou hadici, aby byl pohodlnější úchop, když pozvednu vozík tak, aby jel pouze po bantamech (po dvoře se dřívím k domu) a malá kolečka byla nadzvednutá nad zemí. :-)
Pozor na velké a velmi ostré otřepy na lopatě.
NEMÁ CHYBU SUPER RUDL!!!!
Zatím vše funguje, jak má. Takže spokojensot.
funkčně v pořádku, jen drobná vzhledová závada - odřený lak na jednom madle
- nevim
- S výrobkem jsem spokojený
Aretační šroubek bych oželel, ale jinak skvělý rudl. Snadná manipulace, uveze fakt hodně. Slušela by mu bantamová kolečka.
Zatím spokojenost. Zatěžkávací zkouškou prošel a vydržel.
- Tenké trubky, šroubovaná sestava
- Rudl je super, vyjede i vysoký schod, knihy, které převážíme, nepropadají díky tyčím v zádech, na velkou lopatu jich naskládáme víc, skvělá kola, krásná barva. I dopravce mi ho při vykládání hned záviděl :-).
do schodů jezdí bez problémů, dvojitá kolečka při ostrém zatočení dělají šmouhy, je potřeba s tím počítat.
- lehce uchází pravé kolečko, dofouknuto, snad bude v pořádku
zatím 1x použit, dobrá manipulace
- je to ěmejd kola jsou na tyči navlečená podobně jako levná nákupní taška ,žádná ložiska ,materiál je z tenkého plechu z Číny šmejd ,při jízdě kola lítají do stran do osmičky .
produkt v žádném případě nedoporučuji kupovat sice není drahý ,ale je to zatracený šmejd a po naložení cca 80 kg. už praská svár a celý se láme a kroutí .
Zbozi je sice na Vanoce a jeste s nim nepracujeme, ale vypada dostatecne kvalitne. Jsme spokojeni.
- Vybráno pro snadnější transport 2ks plážových lehátek.
- Prověreno na letošní (2022) dovolené. Vše bylo OK.
- Kvalitní, lehké a přitom bytelné provedení.
- Lehká manipulace, minimální přepravné rozměry
- NIC
Pro přepravu (lehátek, ...) po rovině - ideální.
- doporučuji
Spolehlivý pomocník v domácnosti i ve firmě.
- Výhodu
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »